4 oktober 2018

Bloedirritant die mensen die een Whatsapp bericht verzenden en Daarna het Whatsapp bericht weer verwijderen. Voor mij een grote ergernis, zeker omdat ik graag wil weten wat iemand in eerste instantie tegen mij gemeld had.

Bent u ook wel eens bang? Een van de grootste stressfactoren in het leven zijn het verliezen van een dierbare of Het verliezen van een baan. Soms lijkt het mij wel lekker om werkeloos te zijn, een beetje solliciteren naar een nieuwe baan, een beetje relaxen, wat wandelen met mijn hond en daarna weer lekker computeren tot het etenstijd is.

Alle dingen waar ik nu nauwelijks tijd voor heb, die zou ik dan graag gaan doen. Aan de andere kant lijkt het mij heel erg lastig om rond te komen met zo weinig geld. Ik ben veel meer geld gewend dan een bijstandsuitkering dus als ik werkeloos zou worden, dan kan ik niet meer mijn lekkere biefstukje eten en dat soort nare zaken.

Daardoor ben ik ook wel heel erg huiverig voor werkeloosheid.

Geef een reactie