29-09-2018

Als mijn opa nog had geleefd, dan had hij vandaag zijn verjaardag gevierd.
De verdachte van de moord op Nicky Verstappen blijkt op een bijzondere manier steeds vergeten te zijn in het onderzoek naar de moord op de 11 jarige jongen.
Blinke vlek voor Jos B.

Altijd verdrietig, mensen op weg naar iemand en die nooit aankomen op de plek van bestemming.
Dodelijke slachtoffers te betreuren bij scooterongelukken

Omdat ik behoorlijk met de hond en het uitlaten in mijn maag zit, overweeg ik om de hond weg te doen en ten tweede overweeg ik om de hond via https://www.petbnb.nl/ uit te laten maar de prijzen op de website liegen er niet om. 5 euro voor een half uur, dan kan ik beter minder gaan werken om voor de hond te zorgen. Mijn hond is in principe een schatje maar ze is nog jong en ze is wild. Dat gaat niet altijd even goed samen met andere mensen en dieren. Jammer dat hondenuitlaatservice zo duur zijn, ik zal waarschijnlijk toch over moeten tot het weg doen van de hond

Leuke moppen Blond meisje tapt moppen

Geef een reactie